Mesajul lui Gary către Almeda: „Nu am iubit niciodată pe nimeni atât de profund”

Gary și Almeda s-au căsătorit în 2015 în SUA, la două săptămâni de la înmormântarea fiului ei Robert: curiozitatea este că el are 21 de ani și ea are 74 de ani . La cinci ani după nunta lor , tânărul a postat pe profilul său de Instagram un mesaj emoționant soției sale. Cuplul are o diferență de 53 de ani, iar cei doi s-au cunoscut pe când Gary avea doar 17 ani  și Almeda avea 71 de ani.

„În urmă cu patru ani mi-am dat inima și sufletul femeii care mi le fură constant în fiecare zi. Până în ziua în care te-am întâlnit, nu am știut niciodată că este posibil să iubesc pe cineva atât de profund. Dragostea mea pentru tine depășește această lume și este mai adâncă decât oceanul. ” Gary reamintește toate dificultățile și criticile pe care le-au avut de depășit împreună: „Am trecut prin neplăceri și coborâșuri pe care le-am depășit întotdeauna… privind în urmă, ne-a făcut să devenim cu adevărat mai puternici”.

Citește și Siria, fetița siriană care confundă aparatul de fotografiat cu o armă și „se predă” în fața reporterului

 

„Mulțumesc ție, abia aștept să mă trezesc în fiecare dimineață și să muncesc din greu pentru a ne atinge obiectivele și visele. Mă faci atât de mândru de tine în fiecare zi și ești cu adevărat cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Mă motivezi la maxim. Ești absolut frumoasă în interior și în exterior. Nu ești numai soția mea, ci și cea mai bună prietenă a mea. ”

„M-am rugat lui Dumnezeu să devii soția mea  și astăzi, patru ani mai târziu, pot spune că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât aș fi putut cere vreodată. Promit să te iubesc necondiționat și să ușurez de toate greutățile și problemele  până la ultima mea suflare. Mulțumesc că mi-ai schimbat viața și m-ai transformat în cine sunt acum. Îți sunt atât de recunoscător pentru dragostea ta în fiecare zi. Te iubesc din toată inima , doamnă Hardwick. ”

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.