Merkel: ”Am fost ținta a hackerilor ruși, am dovezi decisive”

Cancelarul german Angela Merkel a spus că are „dovezi decisive” că a fost o țintă a hackerilor ruși. Cancelarul a vorbit înaintea Bundestagului și a adăugat că ea dorește în continuare să „încerce să aibă relații bune cu Rusia, deoarece există toate motivele pentru a continua eforturile noastre diplomatice, dar acest lucru nu o să fie ușor”.

Intră în casă și violează două tinere care cinau: condamnat 33 de ani mai târziu acum cere să fie eliberat

Săptămâna trecută, Der Spiegel a raportat că serviciul de informații militare ruse Gru fi obținut mai multe e-mailuri de la birourile Merkel în 2015, printr-un atac de hackeri asupra parlamentului german. Moscova a negat acuzațiile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.