Merge să-și aducă prietena de la aeroport cu un mesaj: “Știu că m-ai înșelat”

O tânără a avut parte de o surpriză neașteptată din partea prietenului ei.

În timp ce tânăra se întorcea dintr-o vacanță mai îndelungată, nici prin gând nu se aștepta la o la surpriza pe care i-a făcut-o prietenul ei la ieșirea din aeroport.

Se pare că iubitul ei avea suspiciuni puternice în privința fidelității ei și a așteptat-o cu un carton mare pe care scria : ” Știu că m-ai înșelat” . Fotografia a devenit virală. Nu au lipsit nici criticile internauților.

O profesoară a demisionat după ce a avut o relație cu un elev de 16 ani: acum sunt căsătoriți și au trei copii

Fotografia a făcută în urmă cu câteva zile la aeroportul Melbourne din Australia. Poza a fost postată pe Twitter de o fată care în acel moment trecea prin aeroportul internațional australian. Într-un timp scurt, fotografia a avut peste 76 de mii de “îmi place” și peste 24 de mii de retweeturi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.