Merge să ridice un pachet de la poștă: tânără violată și ucisă de un angajat al poștei

O tânăra sud-africană studentă la Universitatea Cape Town, a fost ademenită într-un birou de un angajat în vârstă de 42 de ani. Tânăra după ce a fost violată a fost ucisă cu bestialitate cu greutățile unui cântar. Bărbatul a făcut să dispară cadavrul încărcându-l în mașină și aruncându-l într-un loc izolat

SUA, masacru în Alabama: adolescent de 14 ani și-a ucis întreaga familie de 5 persoane
Uyinene Mrwetyana, o tânără din Africa de Sud  în vârstă de 19 ani, a dispărut fără urmă în urmă cu mai bine de o săptămână.  Conform reconstrucției anchetatorilor locali, tânăra studentă la Universitatea Cape Town, se dusese la poștă să ridice un pachet pe care îl aștepta dar i s-a spus să se întoarcă mai târziu din cauza unei întreruperi de curent. Când s-a întors, deși încă lipsea curentul bărbatul  i-a spus să intre și imediat a închis ușa după ea.

Bărbatul a violat-o și ucis-o fără milă. Agenții au găsit urme de sânge atât în birou cât și în mașina acestuia.

Pus în fața probelor evidente, bărbatul și-a recunoscut fapta arâtând anchetatorilor unde aruncase cadavrul.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.