Merge la spital cu dureri de stomac și descoperă că are Covid: o copilă de 14 ani a murit în terapie intensivă

A fost dusă la spital pentru o banală durere de stomac, în schimb  a  rezultat pozitivă la Covid-19: Honestie Hodges a murit la 14 ani, în terapie intensivă, la spitalul de pediatrie din Gran Rapids, Michigan (Statele Unite) ). Fetița nu era necunoscută, deoarece pe când avea doar 11 ani a fost filmată în timp ce era încătușată în timpul unei operațiuni de poliție.

Fata s-a plâns de dureri severe în stomac, așa că a fost dusă la spital unde medicii i-au descoperit ulterior pozitivitatea față de Covid. Povestea a fost confirmată de bunica fetei, care a deschis  o pagină de strângere de fonduri online și prin intermediul căreia a făcut tristul anunț: „Cu o inimă extrem de grea trebuie să vă spun că tot ce aveam mai frumos, nepoata mea iubitoare a plecat să la Iisus ”.

Citește și Covid, Austria anunță testarea în masă populației începând cu 4 decembrie

Honestie s-a simțit rău pe 9 noiembrie, dar, după ce a mers la spital, a fost trimisă acasă. Starea s-a agravat în aceeași seară și a fost transportată de urgență la spital fiind internată de urgență în   secția de terapie intensivă. Pe 14 noiembrie, Honestie a fost intubată, dar starea ei nu s-a mai îmbunătățit niciodată.

fetita moarta de Covid
 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.