Merge la medic cu dureri de spate și descoperă că are trei rinichi: „Nu am văzut niciodată așa ceva”

Un caz absolut unic, care nu a mai fost întâlnit niciodată în istoria medicinei, cel al unui pacient de 38 de ani, care suferea de  dureri severe de spate . După ce a apelat la medic, bărbatul a fost supus unor analize aprofundate   ceea ce i-a permis să facă o descoperire incredibilă .

Pacientul , un brazilian din statul Sao Paulo, a decis să meargă la medic după ce acuza dureri de spate de mai multe luni în principal în zona lombară. Medicii, incapabili să stabilească cauzele acelei dureri puternice și continue, au decis să supună pacientul unei tomografii computerizate , ceea ce a permis descoperirea unei anomalii senzaționale în organismul bărbatului: pacientul avea trei rinichi .

Un caz șocant în medicină: o femeie trăia cu un păianjen într-o ureche

Imagistica a făcut posibilă constatarea că, în corpul de 38 de ani, exista un rinichi stâng perfect normal și doi rinichi s-au unit parțial, care formau un singur organ situat mai jos în stânga. Descoperirea absolut unică a devenit un caz de studiu iar experții care au vizitat pacientul și-au publicat cercetările în New England Journal of Medicine .

„Nu s-a mai întâlnit niciodată un astfel de caz. Am fost surprinși, dar și îngrijorați de sănătatea pacientului ”, explică medicii și cercetătorii care au lucrat la studiu. În ciuda anomaliei anatomice și a durerilor de spate, pacientul nu suferă de alte patologii asociate direct cu rinichii, cum ar fi disfuncția urinară. Din acest motiv, medicii au decis să nu-l opereze, ci doar să-l monitorizeze periodic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.