Merge 10 km prin zăpadă pentru a-și face vaccinul Covid: povestea incredibilă a unei femei de 90 de ani

Pentru a se vaccina, a mers aproape 10 kilometri prin zăpadă. Protagonista poveștii , după valul extraordinar de vreme rea și îngheț care a lovit diferite părți ale țării, se numește Fran Goldman în vârstă de 90 de ani din Seattle.

Povestea ei a fost spusă de către afiliatul local Fox News : femeia nu a vrut să rateze programarea vaccinului, deși era imposibil să ia mașina și să meargă la spital. „Mi-a luat atât de mult să obțin o programare pentru vaccin și, în sfârșit, l-am primit programarea vineri pentru duminică, dar sâmbătă m-am trezit iar afară era o zăpadă de nedescris”, a spus femeia de 90 de ani.

Citește și Covid Olanda, Curtea de la Haga anulează starea de asediu: „Încălcă dreptul la libertate, nu există nicio urgență”

Fran nu și-a pierdut curajul și a început să se „antreneze” iar apoi a doua zi a mers pe jos până la spital. “Am primit vaccinul și mi s-a spus să stau și să aștept 15 minute pentru a mă asigura că nu reacții adverse și am spus că sunt încântată să stau jos și aștept “, a glumit Goldman, afirmând că speră că atunci când va trebui să facă a doua doză va putea lua mașina. Dar dacă nu, este gata să ia din nou pe jos.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.