Meniul unui hotel de patru stele: carne afumată de pui de cimpanzeu

Meniul unui hotel de patru stele: carne afumată de pui de cimpanzeu

Proprietarul hotelului din Kinshasa, din André Kadima, capitala Republicii Democrate Congo,  susține că nu știe cum a apărut în meniu și că a fost inclusă din cauza unei erori de imprimare. Se presupune că felul de mâncare – bébé chimpanzé fumé – era servit la 27 de lire sterline

Directorul ONG-ului pentru protecţia animalelor care a descoperit oroarea, a afirmat că hotelul servea cimpanzeu afumat pentru a face apel la clientela sa asiatică în creștere și la restaurantele locale bogate care caută un fel de mâncare puternic și inedit, scrie Mirror.  ONG-ul a depus o plângere împotriva hotelului, susținând că este vorba despre o specie protejată adăugând că oamenii cred că poți consuma spiritul unui animal prin intermediul cărnii și să crezi că te face să pari mai puternic….

Citește și  Un bărbat a încercat să găsească o fată pe Dark Web: ”Vreau să o violez, să o ucid și să o mănânc , câți ani are fata ta?”

Cimpanzeii sunt protejate de lege și oricine s-ar dovedi că ucide sau comercializează unul riscă cu până la zece ani de închisoare și o amendă maximă de 15.000 de lire sterline.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.