Membrii unui cartel de droguri din Mexic au răpit un bărbat dintr-un spital: corpul dezmembrat și aruncat pe stradă

Membrii unui cartel de droguri din Mexic au răpit un bărbat dintr-un spital: corpul dezmembrat și aruncat pe stradă

Un grup de atacatori înarmați au atacat trei spitale în aceeași zi. Trei persoane au fost ucise brutal iar corpul uneia dintre victime a fost găst dezmembrat și cu un mesaj scris pe un carton.

Șapte bărbați mascați înarmați cu puști de asalt, aparținând al cartelului Santa Rosa de Lima – au fost filmați în timp ce fac ravagii la Spitalul General Salvatierra din Guanajuato, un oraș din centrul Mexicului, relatează Mirror

Paznicul a fost luat ostatic amenințat și aruncat pe jos. Atacatorii au confiscat telefoanele persoanlului pentru a-i împiedica să ceară ajutorul. Agresorii par să  asigure zona verificând holurile și încăperile pentru eventuale amenințări. Apoi, au intrat într-un salon  și au luat un bărbat din pat cu tot cu lenjerie și l-au scos afară din spital.  Agenția de știri Aristegui Noticias a numit grupul „hitmen”.

Citește și O femeie și-a bătut fetița de 2 luni cu sălbăticie pentru că îi reamintea de fostul iubit

Incidentul a avut loc pe 21 noiembrie, dar știrea abia acum a fost făcută publică.

La câteva ore după răpirea bărbatului din spital poliția a fost chemată la un sens giratoriu de pe Torres Landa, unde a fost găsit trupul dezmembrat al bărbatului cu  un mesaj scris pe un carton. Părți ale corpului bărbatului erau împrăștiate de-a lungul drumului. S-a confirmat că este pacientul de la spital. Poliția nu a făcut public mesajul .

Incidentul pare să facă parte dintr-un complot mai mare, întrucât poliția a confirmat alte două grupări armate care au luat cu asalt spitalele și Juventino Rosas și Apaseo el Grande în două atacuri identice în aceeași zi. Zona Guanajuato este plină de conflictele cartelurilor rivale active în zonă. Potrivit autorităților, în ultimele zile s-au  înregistrat 37 de crime în Guanajuato.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.