Melania Trump deschide un birou în Florida și angajează personal: va începe campania împotriva bullying-ului

Melania Trump deschide un birou în Palm Beach, Florida , unde ea și Trump au ales să locuiască după ce au plecat de la Casa Albă. Fosta primă doamnă intenționează să își desfășoare campania „Be best” împotriva agresiunii în rândul copiilor.

Personalul este format din trei persoane, toți foști angajați ai East Wings . Angajamentul Melaniei față de copii și tineri, cu o atenție deosebită la problemele și pericolele internetului pentru cei mici, au reprezentat figura sa stilistică în timpul președinției lui Trump.

Citește și Povestea tristă a unui băiețel de 10 ani cu Covid care își va pierde ambele picioare

Angajamentul Melaniei este față de copii și tineri, cu o atenție deosebită la problemele hărțuirii cibernetice, a reprezentat figura ei stilistică în timpul președinției Trump.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.