Melania părăsește Casa Albă, zvonuri despre un divorț de Trump

În Casa Albă au dormit în dormitoare separate și acum, după ce Joe Biden a devenit președintele al Statelor Unite, se zvonește și posibilitatea divorțului între Melania și Donald Trump . Surse apropiate Melaniei, mai presus de toate fosta colaboratoare Stephanie Wolkoff, au spus că fosta prima doamnă  negociază un acord post-nupțial pentru a-i oferi fiului cuplului Barron o avere demnă de Trump.

Căsătoria lor s- a încheiat de mult, spune fostul consilier Trump Omarosa Manigault Newman, explicând că, după 15 ani de relație conjugală, „ Melania număra în fiecare minut cu soțul ei cât timp a rămas în fruntea țării , pentru a divorța. Dacă Melania ar fi încercat să pună capăt umilinței sale și să-l părăsească în timp ce era în funcție, ar fi găsit o modalitate de a-l face să plătească ”, relatează Daily Mail .

În ciuda unor mici discuții în public, Melania, în vârstă de 50 de ani, a susținut întotdeauna că are o „ relație excelentă ” cu soțul ei, în vârstă de 74 de ani. Și el, confirmând, a spus că cei doi nu se certă niciodată. A doua soție a lui Trump, Marla Maples, o împiedică să publice cărți sau să-i acorde interviuri critice cu el. Avocatul Christina Previte crede că Melania a acceptat un acord similar pentru a păstra tăcerea.

Citește și New York Times: ” Donald Trump nu a plătit taxe de 10 ani”

Acum fosta chiriașă a Casei Albe a apărut foarte puțin în public în timpul campaniei electorale: reticentă și nu prea pasionată de viața publică , Melania a fost cea mai reticentă primă doamnă de care își amintește istoria americană.

Nu divorțează. Sincer, sunt făcuți  unul pentru celălalt ”, spune Stephanie Winston Wolkoff, care a fost prietena apropiată a lui Melania și mâna ei dreaptă înainte de o separare furtunoasă. În cartea sa lansată în vară, Melania și cu mine, el a scris că soția președintelui, înainte de a se muta la Casa Albă din New York, a negociat un acord post-marital pentru a-i garanta fiului ei Barron, o parte echitabilă din imperiul Trump.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu: https://www.dailymail.co.uk/news/article-8925347/Melania-Trump-counting-minutes-divorce-Donald-leaves-White-House.html

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.