Melania îi spune adio lui Trump, „divorț de 50 de milioane”

Vor decora Casa Albă pentru Crăciun și vor părăsi reședința prezidențială. Dacă Melania ar divorța de Trump la sfârșitul mandatului pe 20 ianuarie 2021, va primi o sumă mare de bani în baza contractului prenupțial. Potrivit „The Sun” este un divorț de 50 de milioane de dolari. Melania,   va avea custodia fiului ei de 14 ani și va avea și o reședință, o casă de vacanță, pe lângă pensia alimentară pentru Barron.

Fostul model de origine slovenă și Trump sunt căsătoriți de 15 ani. Înainte de Melania, Trump a mai fost căsătorit de două ori: în ambele cazuri divorțurile au condus la acorduri prenupțiale. El a fost împreună cu prima sa soție Ivana din 1977 până în 1992. Se spune că a primit 25 de milioane de dolari, cu o vilă în Connecticut și un apartament în New York. Trump o înșela pe Ivana cu Marla Maples, cu care s-a căsătorit apoi în 1993 pentru a se separa șase ani mai târziu. De asemenea, a primit un imens pachet de divorț. Dar Melania va fi cea care va lua cea mai substanțială parte.

Citește și ”Melania, zâmbește !” Donald Trump îi cere soției un zâmbet pentru presă: expresia ei forțată devine virală / VIDEO

Actuala doamnă Trump a trimis semnale despre planul ei de divorț. Zilele trecute, apărând în spatele soțului ei și strângând mai degrabă brațul unui soldat decât al lui Donald, ea a definit public starea lucrurilor dintre ei. Va respecta tradiția (cum ar fi cea a decorațiunilor de Crăciun), dar apoi în ianuarie va fi în cele din urmă liberă …

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.