Meghan Markle și Harry renunță la statutul regal: vor locui în Canada

Harry și Meghan au decis să renunțe la „rolul lor superior” de membri ai familiei regale britanice pentru a avea o „autonomie financiară” mai mare în activitățile lor publice și caritabile. Palatul Buckingham a anunțat acest lucru și a confirmat informația publicației The Sun asupra intenției ducilor de Sussex de a-și împărți timpul „între Regatul Unit și America de Nord” în viitorul apropiat.

Citește și Emblema tandreței și a indiferenței: un copil fără adăpost doarme pe stradă îmbrățișând un cățel

Decizia a fost aprobată oficial de regină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.