„Medicul Sars” avertizează: „Fără imunitate este posibil nou val de Covid”

„Medicul Sars” avertizează: „Fără imunitate este posibil nou val de Covid”

Zhong Nanshan , cel mai autoritar consilier în domeniul sănătății al guvernului chinez, a acordat un interviu exclusiv postului de televiziune american CNN , avertizând că Coronavirusul ar putea provoca o  a doua undă de infecții. “Majoritatea chinezilor sunt încă în pericol de infecție cu Covid din cauza lipsei imunității ” , a spus medicul, cunoscut drept ” eroul lui Sars”, pPentru bătălia purtată împotriva epidemiei din 2003 în China. Pe 20 ianuarie, Zhong a confirmat că Coronavirusul ar putea fi transmis între oameni  după ce autoritățile de sănătate din Wuhan au menținut săptămâni întregi că nu există suficiente dovezi pentru a susține că transmisia a fost de la om la om și că epidemia ar putea fi „ prevenită și controlată ”.

Măștile și mănușile, declarația unui medic renumit italian: ”Sunt periculoase, vă pot îmbolnăvi !”

Conducând o echipă de experți trimiși de Comisia Națională de Sănătate pentru a investiga epidemia, Zhong a vizitat Wuhan pe 18 ianuarie. În interviul acordat CNN, el a spus că a primit numeroase apeluri de la medici și foști studenți care l-au avertizat despre gravitatea situației „mult mai rău decât au descris rapoartele întocmite până atunci”.

“Autorităților locale nu le-a plăcut să audă adevărul la acea vreme”, a spus Zhong, explicând că au început să aibă suspiciuni  atunci când numărul de cazuri raportate oficial în orașul Hubei a fost de 41 de mai mult de 10 zile. Zhong a adăugat că trei vaccinuri sunt testate în China, dar pentru a găsi soluția „perfectă” va trebui să așteptăm ani de zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.