Medicul greșește doza de paracetamol și ucide o fetiță de trei ani în vacanță cu părinții

O doză greșită de paracetamol. Aceasta ar fi fost cauza morții Lily Gibson , o fetiță engleză de 3 ani care s-a simțit rău la celebra stațiune Bodrum Holiday din Mugla, Turcia, în august 2018. Copilul a murit în timpul vacanței după a fost administrată o supradoză de paracetamol.

O mamă disperată a înjunghiat un pitbull pentru a salva viața fiului ei de 4 ani, dar nu a fost de ajuns…

Lily a început să se simtă rău în timpul vacanței cu părinții, așa că mama și tata au decis să consulte un medic. Potrivit medicului, copilul a trebuit să fie rehidratat, să li se prescrie lichide și diete cu paracetamol, dar după câteva ore copilul a murit. Cauzele morții nu sunt încă cunoscute, autoritățile turce încă nu au furnizat documentație medicilor britanici care nu au reușit să stabilească cauza decesului cu certitudine încă de la autopsie, dar cea mai confirmată ipoteză ar fi intoxicația cu paracetamol.

Prietenii și rudele au strâns peste 4.000 de lire pentru familia Gibson după moartea lui Lily, ceea ce le-a permis repatrierea trupului ei în Regatul Unit.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.