Medicul gaseste 4 albine in ochiul pacientei: “Au supravietuit hranindu-se cu lacrimi”

Medicul a  găsit 4 albine în orbita ochiului al unei femei. Albinele ar fi creat un mic habitat în care s-au hrănit cu lacrimile unei tinere taiwaneze de 20 de ani. Tânăra a ajuns la medic plângându-se de înțepături în ochi. Femeia a spus că în timpul zile a stat mai mult printre buruieni și probabil că de acolo i-au intrat în ochi.

Albinele trăiesc adesea în lemn putred, unde își pot face cuiburi sigure. Tânăra, pe parcursul zilei, a curățat mormântul unei persoane decedate, tăind buruienile și aranjând florile. Femeia, potrivit Daily Mail, a spus că a simțit o mai întâi o mâncărime severă în ochi și apoi o durere care s-a agravat în timpul serii.

Thailanda, o fetiță de 9 ani a fost găsită moartă în pat : sub saltea se afla o cobră de doi metri

Albinele s-au plasat pe orbită și au început să se hrănească cu lacrimile din ochi . Potrivit medicului care a tratat-o, tânăra de 20 de ani este primul caz din lume. Insectele au mâncat practic din ochi timp de 4 ore, astfel încât, când au fost scoase, erau încă în viață.

Tânăra a fost internată la spital dar cu un tratament cu antibiotice se va pune pe picioare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.