Medicii îi dau o doză greșită de morfină în timpul travaliului, copilul moare, mama intră în comă

Medicii îi dau o doză prea mare o doză de morfină în timpul travaliului și mama intră în comă. Când femeia s-a trezit, a aflat și că copilul pe care îl aștepta este mort . Mansurin “Sarah” Hassan, în vârstă de 28 de ani, ar fi primit 100 de mg de medicament în loc de 10 mg pentru ameliorarea durerii în timpul travaliului. Tragedia s-a petrecut în Australia de Vest.

O eroare medicală care a costat scump întreaga familie, care și-a pierdut copilul și a riscat să-și piardă și mama.

Femeia se afla în spital în travaliu, așteptând să nască dar, având în vedere contracțiile puternice, a cerut să i se administreze morfină pentru a o ajuta atunci când ar fi trebuit să împingă.

O asistentă i-a administrat medicamentul în jurul orei 23:00 și femeia a adormit. A doua zi dimineață era încă inconștientă și fără puls.

Citește și Ce se va întâmpla cu Covid? Potrivit unui studiu publicat în Science, va deveni o răceală enervantă pentru copii

Medicii au intervenit imediat și au efectuat o cezariană de urgență, dar bebelușul era mort din cauza supradozei de morfină. Starea tinerei de 28 de ani a fost critică cu probleme cardiace și pulmonare, așa că a fost dusă la terapie intensivă. Când s-a trezit din comă, medicii i-au spus ce s-a întâmplat și că băiețelul nu a reușit.

Cuplul încerca să aibă un copil de cinci ani, dar visele lor de a avea o familie au fost spulberate ” dintr-o greșeală ”. Spitalul a lansat o anchetă completă asupra incidentului și a descris situația drept „un eveniment tragic”. Moașa și o altă asistentă medicală au fost concediate, în timp ce mama se află încă în spital cu riscul să fi suferit leziuni permanente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/13783340/mum-coma-baby-dead-given-ten-times-morphine/?

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.