Medicii i-au spus că fetița nu va supraviețui, dar au greșit: micuța are voință să trăiască

Resemnată la gândul că-și va pierde fetița  după naștere, o mamă a fost binecuvântată de puterea fiicei sale. Este încă în viață, în ciuda speranțelor ei slabe de a trăi

Tânăra Kristy , o mamă de 23 de ani din Burton (Staffoldshire), a descoperit în urmă cu câteva luni că era însărcinată pentru a doua oară. Vestea i-a umplut inima de bucurie și a început să planifice primii pași celui de-al doilea copil al său.  Cu toate acestea, după 13 săptămâni de sarcină, medicii îi dau cea mai proastă veste : fetiței nu îi este destinat să trăiască iar  continuarea sarcinii ar putea fi riscantă pentru amândouă.

A fost sfătuită să facă un avort, dar a ales să riște. Având în vedere situația, mama a pierdut constant lichidul amniotic, medicii i-au explicat că există doar 1% șanse ca copilul să supraviețuiască nașterii. Mai mult, șansele de a se naște sănătos erau și mai mici.

Citește și Surpriza unui bărbat care a întârziat câteva ore la propria nuntă: și-a găsit mireasa măritată cu altul

 

De acord cu soțul ei, femeia a început să organizeze înmormântarea fetiței cumpărând chiar și o rochiță mică albă… La 29 de săptămâni de sarcină,  Kristy a început să aibe dureri și a fost transportată la spital să nască. Era resemnată că nu-și va putea îmbrățișa fetița…Dar când medicii au sco fetița spre uimirea tuturor, fetița respira singură: „Eram pregătită pentru cei mai rău, și atunci am auzit-o plângând. A fost cel mai frumos sentiment de până acum ”.

Acum, fetița este internată în secția de terapie intensivă neonatală a spitalului Leicester . Deși nu este complet în afara pericolului, starea ei se îmbunătățește, iar șansele de a ajunge acasă în noul an cresc pe zi ce trece.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.