Medicii i-au prescris analgezice pentru durerea de spate, la 17 ani moare de cancer

O tânără a decedat la vârsta de 17 ani din cauza unei forme rare de cancer pe care medicii l-au găsit dificil de diagnosticat. Elisha avea o durere de spate de mai mult timp, dar doctorii i-au dat niște analgezice.  Câteva luni mai târziu a murit.

Potrivit Mirror, fata studia medicina și a avea multe planuri pentru viitor. Din nefericire, boala a ucis-o într-un timp foarte scurt.  La doar 6 luni de la teribilul diagnostic a murit. Mama a vrut să-și povestească tragedia prin care a trecut pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la acest subiect, explicând că nu ar fi crezut niciodată că o simplă durere de spate ar putea ascunde o astfel de boală gravă.

Descoperire tragică: soț și soție morți în dormitor, alături de ei fiul de 2 ani

“Cancerul ne-a devastat viețile, te schimbă complet și nu mai poți reveni la viața normală pe acre ai avut-o.  Într-o zi totul era bine, totul era  fantastic, dar într-o clipă totul s-a ruinat în jurul nostru fără niciun avertisment” a spus femeia explicând că într-un timp scurt, tumoarea s-a răspândit la plămâni, rinichi și coloana vertebrale. În numai 6 luni tânăra Elisha a plecat pentru totdeauna.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.