Medicii chinezi se întorc acasă după ce au învins Coronavirusul: aplauze și mulțumirile locuitorilor din Wuhan | VIDEO

Un video emoționant în care medicii chinezi care se întorc acasă după ce s-a încheiat epidemia de Coronavirus . Asistenții medicali care au lucrat în primele linii pentru tratarea pacienților și înfrângerea Covid-19 se întorc  în autobuzele care au pleacat din Wuhan iar locuitorii i-au  salutat și mulțumit aplaudându-i. Sunt imagini cu adevărat emoționante, din  epicentrul pandemiei.  După o luptă cu moartea,  medicii și asistentele care se întorc în sfârșit la casele lor.

Citește și Oroarea continuă: Coronavirus, China redeschide piețele de carne

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.