Medicii așteaptă prea mult pentru a-i da un antibiotic, un bebeluș de numai 3 luni moare de septicemie

Medicii au așteaptat mai mult de 6 ore pentru a-i da un antibiotic, iar bebelușul a murit de septicemie. Micul Lewys Crawford a murit la spitalul Universității din Țara Galilor din Cardiff la doar 3 luni. Băiatul fusese adus la urgență cu febră mare, dar medicul a așteptat prea mult pentru a trata boala.

Lewys suferea de meningită meningococică și risca să dezvolte sepsis. Kirsty Link și Aidan Crawford l-au văzut murind la câteva ore după spitalizare, după ce medicul a stabilit tratamentul dar a fost prea târziu. Timp de câteva ore, băiețelul a rămas la spital fără ca nimeni să-i dea vreun medicament, la sosirea diagnosticului i s-a prescris antibiotice, dar nu au fost de ajuns pentru a-i salva viața.

Citește și O adolescentă a fost violată și incendiată după ce a refuzat de mai multe ori avansurile unui tânăr de 21 de ani

Starea bebelușului s-a agravat rapid și a fost dus la terapie intensivă unde a murit . O anchetă a arătat că dacă medicii ar fi acționat mai repede, micuțul ar fi putut supraviețui, raportează Daily Mail.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.