Medic ginecolog îi rupe placenta în timpul nașterii și o omoară pe tânăra mamă

Medicul ginecolog care a ajutat-o ​​pe Alisa Tepikina, de 22 de ani, i-a rupt placenta de pe peretele uterin în timpul nașterii.

Durerea pentru tânăra mamă din Nizhneserginskaya, în regiunea rusă Sverdlovsk, a fost de așa mare încât a omorât-o. Mama fetei a spus că țipetele fiicei sale au fost așa de mari  încât au fost auzite în mare parte din spital. Familia a fost prezentă în sala de nașteri și au povestit totul poliției.

Medicul a tras cu putere de cordonul ombilicat încât a întors uterul și a rupt placenta.

 

Acum, medicul este anchetat pentru neglijență, deoarece durerea suferită de pacient a fost atât de puternică provocându-i un șoc urmat de o hemoragie severă care a condus mai întâi la comă și apoi la stop cardiac.

 

Spitalul a încercat să ascundă adevărul  soțului femeii. Copilul este bine, scrie Daily Mail, dar Alisa este moartă iar familia a anunțat o bătălie legală pentru a se face dreptate.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Mama își găsește gemenii legați în secția de pediatrie. Asistenta era plecată să bea o cafea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.