Doctor fura bani din fondul national de sanatate isi ucide iubita si se sinucide

Un doctor a fost acuzat de furtul a 400.000 de lire sterline din fondul național de sănătate, și-a împușcat iubita și s-a sinucis.

”A sosit timpul să murim”, a spus înainte de a-și ucide iubita, potrivit publicației Mirror.

Dr. Titus Bradley, în vârstă de 42 de ani, a fugit în arhipelagul  din Capul Verde împreună cu partenera sa, Noemi Gergely, după ce a fost acuzat că a furat 400.000 de dolari în Hastings, East Sussex.

 

În noaptea crimei, Noemi a ieșit terorizată din camera de hotel unde stăteau, spunând recepționerului că Bradley o lovise, dar apoi s-a întors înapoi cameră.

 

La câteva minute personalul a auzit zgomote suspecte venind din cameră. Când au intrat să verifice, au găsit cele două cadavre fără viață în baie.

Anchetatorii au descoperit că Bradley a împușcat-o pe Noemi în cap înainte de a se sinucide.

 

Te-ar putea interesa și Violată la 14 ani, rămâne însărcinată: tatăl ei o forțează să se căsătorească cu violatorul ei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.