McKamey Manor, cea mai înfricoșătoare casă bântuită din lume în care intrarea se plătește donând mâncare pentru câini

E timpul Halloweenului și caselor bântuite, dar nu este ca cele cu care suntem obișnuiți. Se numește McKamey Manor și este atât de înfricoșător încât proprietarul, Russ McKamey, pune vizitatorii să semneze o exonerare de 40 de pagini înainte de a intra.

În plus, accesul este permis doar persoanelor cu vârsta între 21 și peste 18 ani sau cu vârsta cuprinsă între 18 și 20 de ani, cu aprobarea părinților, cu un certificat medical care atestă o sănătate fizică și psihică bună și care au trecut un test antidrog efectuat în ziua respectivă de intrare.

Casa bântuită este situată în California ,  mai precis în San Diego. În acea sacă nu sunteți pur și simplu urmăriți de zombi și de alte creaturi monstruoase, cum ar fi în călătoriile tradiționale de groază ale carnavalului,  puteți fi legați, zgâlțâiți, torturați, însângerați, forțați să mănâncați insecte… Experiența este atât de plauzibilă încât să sperie chiar și pe cei mai îndrăzneți.

Toți participanții sunt obligați să vizioneze un videoclip intitulat And ”Then There Were None“, unde vezi oameni care nu au trecut această experiență. Lucrul bun este că nu plătiți în numerar, ci în cutii și mâncare pentru câini , donați carității.

Turul poate dura până la 8 ore, se intră în doi și cine ajunge până la sfârșit  poate câștiga un mare premiu în numerar de 20.000 de dolari. Dar nimeni nu a reușit vreodată!

Pe canalul YouTube de la McKamey Manor este posibil să vizionați videoclipuri cu alți participanți, fotografiați de camerele interne. Iată videoclipul „Desolării”, unul dintre ultimele găsite ale proprietarului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.