Maximă alertă în Japonia: taifunul Haishen înaintează cu repeziciune

Taifunul Haishen  înaintează cu repeziciune de-a lungul fâșiei de sud-vest a arhipelagului Japoniei, în regiunea Kyushu, unde nivelul de alertă rămâne ridicat. Un ordin de evacuare care a afectat 1,6 milioane de persoane a fost emis în prefecturile Fukuoka, Saga, Nagasaki, Kumamoto, Oita și Kagoshima.

Oroare în SUA, 39 de copii eliberați în Georgia: „sclavi în scopuri sexuale”

Autoritățile avertizează cu privire la riscurile alunecărilor de teren, inundațiilor râurilor și inundațiilor. Tifonul se apropie de orașul Tsushima.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.