Max Loughan, cel mai inteligent copil din lume explică Cine și ce este Dumnezeu

Max Loughan a fost denumit cel mai inteligent copil din lume și care a avut întotdeauna puncte de vedere surprinzătoare asupra universului și a altor aspecte ale științei. El este un adept al operei lui Nikola Tesla , iar în fața lui îl așteaptă un viitor promițător. În urmă cu câteva luni, Loughan a vorbit despre viziunea sa despre Dumnezeu, o părere care a lăsat mulți oameni destul de surprinși.

Max Loughan: Dumnezeu este pretutindeni

Pentru mulți, înțelegerea conceptului de Dumnezeu poate fi o mare provocare sau pot să caute răspunsul mulți ani. Totuși, pentru Max Loughan, cunoscut și drept „ Cel mai inteligent băiat din lume ”, înțelegerea și definirea lui Dumnezeu pare foarte simplă.

Loughan a explicat recent teoria sa despre existența lui Dumnezeu și modul în care se manifestă față de lume. Într-un interviu care a avut loc în iunie 2020, devenit viral (puteți vedea videoclipul de la sfârșitul articolului), celebrul jurnalist american Richard Greene de la BBC a fost uimit de răspunsul tânărului minune :

Citește și Studiu. Valul de ciumă care a provocat milioane de decese în Europa, a făcut și femeile mai scurte

Dumnezeu este pretutindeni, dar nu prin credință, ci prin vibrații. Legile fizicii cuantice și ale astrofizicii pot fi aplicate pentru a verifica ceea ce se spune în Biblie ”.

Născut acum 17 ani în Incline Village, Nevada, SUA, Loughan spune: „ Oamenii cred că Dumnezeu este un Domn așezat pe un nor, care controlează Universul și creează toată viața. Nu este o persoană sau o ființă divină, ci o formă de energie “.

Loughan respinge ideea celor mai religioși de a-l prezenta pe Dumnezeu ca o ființă supremă cu aspect uman. Loughan a spus: „ Nu este cineva, ci ceva: o formă de energie care creează totul, este totul și este peste tot și nicăieri în același timp. Este în noi, curge prin noi și suntem noi ”.

Max și concepția sa despre moarte

O altă întrebare : ce se întâmplă după moarte? Există viață eternă sau reîncarnare? Răspunsul lui Loughan a fost simplu și bine cunoscut „ Energia nu este nici creată, nici distrusă, ci doar se transformă “.

Ce părere aveți despre declarațiile lui Max Loughan? Sunteți de acord sau nu?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.