Măsurile restrictive din Franța au fost prelungite până la 15 aprilie

Primul ministru francez, Edouard Philippe, a anunțat vineri după-amiază că măsurile restrictive impuse în Franța începând cu 17 martie vor fi prelungite până pe 15 aprilie și, prin urmare, nu se vor încheia la sfârșitul lunii martie, după cum a declarat inițial președintele Emmanuel Macron.

Citește și Studiu coronavirus: un nou val de infecții ar putea lovi China în luna august

Măsurile adoptate în Franța sunt foarte similare cu cele în vigoare în Italia: întrunirile sunt interzise, ​​școlile sunt închise și se poate ieși din casă doar pentru a face cumpărături, din motive de sănătate sau pentru a merge la serviciu. Până în prezent, în Franța au fost înregistrate 29.155 de cazuri de infecții și 1.696 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.