Măștile și mănușile, declarația unui medic renumit italian: ”Sunt periculoase, vă pot îmbolnăvi !”

Renumitul medic italian, Stefano Montanari,  cunoscut om de știință și nanopatolog din Bologna a făcut o declarație surprinzătoare în ceea ce privește utilizarea mănușilor și măștilor.  Autorul  mai multor brevete în domeniul chirurgiei cardiace, chirurgiei vasculare, pneumologiei și proiectant de sisteme și echipamente pentru electrofiziologie, a efectuat consultanță științifică pentru diverse companii, dirijând, printre altele, un proiect în realizarea unei valve biologice la inimă.

Doctorul Stefano Montanari a declarat că mănușile și măștile  „nu ar trebui să fie folosite, doar dacă sunt persoane cu adevărat bolnave ”

Nu folosi măști și mănuși, vă pot doar îmbolnăvi. Măștile generice care se vând în magazine și supermarket-uri nu fac absolut nimic. Cu ele, cel mult,  poți opri curcile , nu și viruși precum Coronavirus, care au 120 nanometri,   trece totul prin acele măști. Un prieten de-al meu, în glumă, mi-a spus că este ca și cum ai face un prezervativ croșetat! Sunt absolut inutile. Atunci, dacă credeți că le puneți pe gură și pe partea dvs., deasupra și dedesubt, treceți cu adevărat totul, pentru că dacă doriți puteți trece și o mână.  Mai mult, se udă cu aburul pe care îl respirăm. Când sunt ude nu numai că păstrăm  Covidul-19 lipit de nas și gură, dar cine știe câte alte virusuri. În plus, aceste măști purtate mult timp provoacă hipercapnie,  un exces de dioxid de carbon în sânge, deoarece nu există o respirație eficientă, de aceea și funcția pulmonară devine mai dificilă. Repet, aceste măști nu trebuie purtate, cu excepția cazului în care o persoană este cu adevărat bolnavă,  scuipă în continuu și tușește, dar cine nu are nimic nu ar trebui să le poarte, sunt complet inutile, sunt dăunătoare.

Avertismentul oamenilor de știință, soarele intră în așa-numita fază minimă solară : ger, foamete și cutremure

Și mănușile sunt și mai rele. În tot corpul avem microbiota care este compusă din bacterii, ciuperci și viruși care locuiesc în corpul nostru, în principal în intestin, dar și pe piele. Această microbiotă reușește să „mănânce”, virușii. Este un patrimoniu al bacteriilor utile pentru a ne apăra pe noi înșine și pe care le avem pe pielea noastră. Dacă ne punem mănuși, nu mai avem această apărare împotriva virușilor externi. De exemplu  casierul, farmacistul, polițistul care ține mănușile pe mâini ore și ore, intră în contact cu virusul, dar nu au microbiota pentru a-i  apăra. Aceste mănuși sunt vehicule splendide pentru viruși, așa că nu trebuie să fie purtate.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.