Mass-media americană, Trump este gata să retragă 7,2 miliarde de dolari de la Pentagon pentru zid

Trump este gata să retragă 7,2 miliarde de dolari de la Pentagon pentru zid

Potrivit Washington Post, Donald Trump se pregătește să transfere 7,2 miliarde de dolari suplimentari din fondurile de la Pentagon pentru construcția zidului de la granița cu Mexic. Fondurile, pentru al doilea an consecutiv, vor fi luate din proiectele pentru construcțiile militare și finanțare antinarcotică și ar permite finalizarea a 1.424 de kilometri de zid până în primăvara anului 2022.

Citește și Zidul lui Trump? Este suficient un ferăstrău de 100 de dolari pentru a trece dincolo

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.