Masacrul in Texas: 20 de morti si 26 de raniti. Un tanar de 21 de ani a fost arestat

Masacrul a avut loc în interiorul supermarket-ului Walmart Cielo Vista din El Paso. O persoană a fost oprită. Autoritățile investighează atacul ca posibilă infracțiune de ură. Se numește  Patrick Crusius un tânăr de 21 de ani a declarat Gren Allen, șeful poliției din El Paso, oraș la granița cu Mexic, unde majoritatea populației este hispanică.
Suspectul ar fi folosit o pușcă de asalt AK-47.

 

Mai multe mass-media locale au distribuit fotografiile  suspectului  preluate de pe camerele de supraveghere în care se vede un tânăr de culoare albă  cu o construcție normală, pantaloni scurți și tricou închis la culoare, pătrunzând în mall de la intrarea din parcare cu o pușcă  și o pereche de căști în urechi. Criminalul a început să tragă focuri de armă în mulțimea ce se afla în supermarket ucigând 20 de persoane printre care și 4 copii și rănind alte 26.

SUA, schimb de focuri in Dayton Ohio: cel putin noua morti. Unul dintre criminali a fost ucis

O mamă și copilul ei nou-născut se printre victimele atacului din Texas.

Jordan 1

Femeia ucisă este Jordan Jamrowski Anchondo, în vârstă de 25 de ani, care a fost împușcată mortal în timp  ce cumpăra rechizite pentru copiii ei mai mari, având în brațe fiul de numai 2 luni.   Tânăra mamă a încercat să-și protejeze copilul făcând scut cu corpul ei, dar din păcate amândoi au fost uciși. Soțul eise află în spital în stare gravă.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.