Masacrul din Sri Lanka, premierul avertizeaza: “Ar putea ataca din nou”

Masacrul din Sri Lanka, premierul avertizeaza: “Ar putea ataca din nou”

Primul ministru din Sri Lanka, Ranil Wickremesinghe, a avertizat că sunt posibile noi atacuri în țară, după cele de la Paște, deoarece anchetatorii arată că mai sunt încă explozivi și alți teroriști. Premierul a adăugat că ar putea exista “unele legături” între atacatori și ISIS.

 

Numărul morților a crescut la 321 , inclusiv 45 de copii

 

ISIS a lansat o fotografie at unui bărbat declarând că el este cel care a condus kamikazele masacrului de Paști. Într-o declarație emisă prin intermediul agenției sale Amaq, statul islamic descrie locul în care fiecare bombardier sinucigaș a fost dislocat și spune numele bătăliei fiecăruia fără a  specifica naționalitatea.

 

Soția unui kamicaze s-a aruncat în aer cu cei doi copii

 

Traseul sângelui a fost extins în continuare pe 22 aprilie, când soția și cei doi copii ai unui atentator sinucigaș au murit, explodându-se în fața polițiștilor. Anchetatorii l-au identificat, de fapt pe kamikaze-ul hotelului Shangri-La: este Insan Seelawan din Dematagoda. Când poliția a sosit la el acasă pentru a fi perchezitat,  soția sa s-a aruncat în aer împreună ce cei doi copii ,potrivit rapoartelor de poliție de la site-ul Singhalese Newsirst.

 

Și fratele kamikaze-ului suspectat, pe care poliția a încercat să-l captureze, s-a sinucis, omorând trei ofițeri.

 

Arhiepiscopul: “Vinovații trebuie pedepsiți fără milă” – În fața sângelui și a cadavrelor din bisericile din Sri Lanka, Cardinalul Malcom Ranjith a folosit cuvinte foarte dure împotriva atacatorilor. “Trebuie să fie pedepsiți fără milă – a spus el -, pentru că numai animalele se comportă așa”.

 

Apoi și-a explicat cuvintele dure pentru Vatican Insider: “A fost o reacție emoțională. A fost  oribil să văd toți cei morți, tot acel sânge, acel măcel..”

Te-ar putea interesa și Cadavrele celor dragi, ingrasamant pentru plante: initiativa aprobata in Statele Unite

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.