Masacrul din Filipine, 3 feriboturi s-au rasturnat din cauza vremii nefavorabile: 25 de morti

Masacrul din Filipine, 3 feriboturi s-au rasturnat din cauza vremii nefavorabile: 25 de morti

Ploile musonice musonice care lovesc Filipine în ultimele ore, însoțite de furtuni și rafale puternice de vânt de până la 500 km pe oră, au provocat scufundarea a trei feriboturi care leagă insulele din partea centrală a arhipelagului, provocând moartea a 25 de persoane.

Poliția locală a raportat salvarea a 55 de pasageri, în timp ce alți 6 sunt dispăruți. Supraviețuitorii au declarat presei locale că cerul s-a întunecat brusc și, în același timp  s-a pornit un vânt puternic care a determinat răsturnarea bărcilor pe care călătoreau. Din cauza vremii nefavorabile, școlile și birourile din capitala Manila au fost închise din cauza inundațiilor și blocajelor de trafic.

Si-au lasat copilul de 12 ani sa moara de foame: „L-au pus in lanturi si l-au lasat sa moara de foame”

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.