Masacrul delfinilor din Franța, peste o mie de specimene pe plajele din sud-vest

O mie de delfini au fost găsiți fără viață pe plajele de sud-vest ale Franței, cu vedere la Oceanul Atlantic.

Specimenele se aflau mai ales pe malurile Vendée, Charente și Gironde, potrivit  Observatorului Pelagis, un laborator de cercetare ale mamiferelor, cu sediul la La Rochelle. Delfinii au fost uciși în primele trei luni ale anului. Un adevărat masacru de delfini, după care grupurile de animaliști  din țară au ridicat alarma , cerând intervenția ministrului Ecologiei, Francois De Rugy.

 

Activiștii se tem că în spatele masacrului se află industria de pește : pescarii deseori taie cele mai apreciate părți ale delfinilor odată ce au rămas prinși în plasă, pentru a-și păstra echipamentul.

Te-ar putea interesa și Cutremur puternic în Grecia ! Panică printre oamenii care au ieșit în stradă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.