Masacrul de la Yulin

Masacrul de la Yulin

Astăzi, 21 iunie este o zi de doliu nu numai pentru toți animiștii lumii, ci pentru oricare persoană civilă care are o firitură de sensibilitate. În Yulin, orașul prefecturii din regiunea autonomă Guangxi, un masacru de proporții uriașe care este făcut în Republica Populară Chineză de 10 ani, iar organizatorii îl numesc “Dog Meat Festival” cu  nerușinare, o nebunie insuportabilă, ca și cum ar fi fost ceva vesel și distractiv în timp ce este o practică anacronică și crudă.

 

Acest lucru a fost denunțat de Liga Națională pentru Apărarea Câinelui, în care vorbește despre mai mult de 10.000 de câini destinați măcelului

 

Mulți dintre acești câini au fost prinși pe stradă sau răpiți din casele lor, care după zile de teroare înghesuiți unul peste altul în cuști mici și cu boturile adesea legate cu frânghii  sunt sacrificate în cel mai crunt mod: fierți de vii , jupuiți în timp ce încă mai respiră, bătuți până la moarte pentru a le frăgezi carnea mai moale și pentru a le oferi adrenalină conform credințelor barbare și ar servi la sporirea energiei sexuale a celor care o consumă.

 

Din păcate, trebuie adăugat, explică asociația, că “festivalul” Yulin este doar vârful icebergului unei “tradiții” răspândită în multe țări din Orientul Îndepărtat, de la cele două Corei până în Filipine, de la Thailanda la Vietnam deși în unele dintre aceste țări ar fi interzis oficial.

 

În timp ce în cele patru colțuri ale pământului oamenii manifestă indignare, durere, disperare pentru chinurile provocate acestor ființe fără apărare, președinții,  politicienii, șefi ai industriei, organizatori de evenimente sportive nu numai că rămân tăcuți ca și cum aceste masacre nu ar exista.

 

Din fericire, există o parte din populația chineză care se răzvrătește împotriva acestei dezordini, o conștiință animală care crește, în special în rândul tinerilor. Există, de asemenea, multe petiții online care solicită încheierea evenimentului: unul pe change.org a ajuns la peste 3,5 milioane de semnături.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.