Masacrul continuă în Siria: în 17 zile au murit 17 copii / Video

În Idlib, Siria, 17 copii au fost uciși în 17 zile. Unul în fiecare zi. Este bilațul tragic publicat de Salvați Copiii. Miercuri, un nou masacru la Maaret al-Numan: 13 victime ale atentatelor, inclusiv șase copii și două femei. Numai în august peste 72.000 de persoane strămutate au fugit de violență. Un carnaval zilnic pe care nici Națiunile Unite și nici puterile majore nu reușesc să îl oprească.

În subsolurile spitalului Maaret al-Numan, un tată plânge în fața trupurilor fără viață a trei dintre fiii săi și ale vărului mic. Aceștia sunt ultimii morți din escaladarea violenței în provincia nord-vestică Idlib, timp de câteva luni ținta armatei siriene și a ofensivei aeronave rusești. Ieri, un bombardament asupra unui cartier din centrul Maaret al-Numan a provocat 13 victime, dintre care șase copii și două femei. Nu există nicio zi în care părinții să nu dispere de moartea unuia dintre copii: în 17 zile, de fapt, 17 copii au fost uciși.

Consecințele războiului din Siria asupra un băiețel de 4 ani / Video

Un măcel zilnic pe care nici Națiunile Unite și nici puterile majore nu reușesc să îl oprească.

De Ana Moldovan

 

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.