Masacru pe străzile Italiei pentru o familie de români: patru morți printre care și doi copii

Tragedia imensă ieri după-amiază pe autostrada Napoli-Milano. Patru români printre care doi copii , unul de 10 luni și un altul de 10 ani și-au pierdut viața într-un accident rutier între un tir și două autovehicule pe A1 Milano-Napoli, ieri în jurul orei 14:00. La fața locului au intervenit imediat asistența medicală , pompierii, patrulele poliției rutiere și personalul secției a III-a din Florența din Autostrade per l’Italia, relatează il Meridiano News.it

În India, o femelă elefant însărcinată a murit în chinuri după ce a mâncat un ananas plin de petarde

Două dintre victime sunt un băiețel de 10 luni și o fetiță de 10 ani. Potrivit reconstrucției efectuate de poliția rutieră, cei doi copii se aflau într-o mașină de șapte locuri împreună cu alte cinci persoane.

Mașina în care călătoreau victimele ar fi lovit un camion, sfârșind împotriva unei alte mașini într-un  impact violent.  Numărul total al răniților  a crescut la șapte, între acești doi minori care au fost duși cu elicopterul la spitalul de pediatrie Meyer din Florența.

🚑 STRAGE SULLA MILANO-NAPOLI: 4 MORTI, TRA CUI 2 BAMBINI, E 7 FERITI GRAVI LEGGI ➡️ https://bit.ly/3eUFJqx

Pubblicato da Il Meridiano News su Venerdì 5 giugno 2020

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.