Masacru într-o saună din China: șapte morți. Motivul este un mister

Pare a fi o scenă dintr-un film de groază. O bătaie cu cuțitele a izbucnit într-o saună care s-a încheiat cu un masacru: șapte morți și tot atâtea răniți grav. S-a întâmplat în orașul Kaiyuan, în provincia Liaoning, în nord-estul Chinei, după cum a raportat presa locală. Responsabilul atacului este un bărbat, identificat de mass-media cu numele său de familie Yang:. Bărbatul a fost arestat în timp ce motivul atacului rămâne necunoscut. Nimeni nu știe încă ce s-a întâmplat.

Crimele violente cu cuțitul nu sunt neobișnuite în China, deoarece  armele de foc sunt strict controlate. În trecut, autorii unor atacuri similare au fost descriși ca bolnavi mintal. Din păcate, sunt multe cazuri: în iunie, un paznic a rănit cel puțin 39 de persoane într-o grădiniță din sudul regiunii Guangxi. Vinovatul a fost condamnat la moarte.

Citește și Își stoarce un coș pe nas iar fața începe să se umfle: tânără de 17 ani riscă să rămână oarbă

Directorul școlii și un alt paznic au fost singurii adulți răniți în atac și au fost duși la spital în stare critică. Videoclipurile postate pe rețelele de socializare arată copiii cu ochii legați ieșind din școală. Între timp, 37 de studenți au suferit răni de diferite grade, dintre care cel puțin unul este în stare gravă. În 2018, un bărbat a ucis o persoană și a rănit alte 12 într-un atac cu cuțitul într-un centru comercial din Beijing.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.