Masacru într-o familie din Paris, 5 morți: 4 sunt copii

Când poliția a ajuns în apartamentul familiei, s-au trezit în fața unui măcel. Unii ofițeri sunt șocați. Tragedia a avut loc în Noisy-le-Sec, în Sena-Saint-Denis, o suburbie a Parisului. Întinși pe podea se aflau 5 cadavre, 4 sunt copii, potrivit procuraturii.

Alte trei persoane, inclusiv presupusul autor al masacrului, se află în stare gravă. De asemenea, doi adolescenți au fost răniți ușor. Surse din poliție vorbesc despre o ceartă în familie în „circumstanțe care urmează să fie determinate”. Autorul ar fi originar din Sri Lanka. Potrivit BFM-TV, un tânăr complet însângerat a intrat într-un bar din cartier pentru a cere ajutor.

Citește și: Mâncată vie de păduchi, o fetiță moare de infarct: anemie severă cauzată de mușcăturile insectelor

El i-a spus managerului că un unchi al său „a înnebunit” și că a atacat întreaga familie „cu un cuțit și un ciocan”. Potrivit mărturiilor colectate de corespondentul TV la fața locului: la intrarea în casă, polițiștii au găsit, pe lângă cei 5 morți, pe toți ceilalți răniți pe jos plini de sânge.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.