Masacru in Sudan in timpul protestelor pasnice: 13 morti si 60 raniti

Masacru in Sudan in timpul protestelor pasnice: 13 morti si 60 raniti

Forțele de ordine sudaneze au folosit muniția pentru a dispersa manifestanții care protestau în centrul capitalei Khartoum, într-o operațiune sângeroasă în care au fost ucise cel puțin 13 persoane și rănite alte 60, relatează The Guardian

 

Numărul de morți al operațiunii lansate de forțele de securitate sudaneze pentru a dispersa cu forța protestul din aprilie, în fața Ministerului Apărării din centrul orașului Khartoum, a crescut la cel puțin 13 morți și șaizeci de răniți.

 

Opoziția a raportat acest lucru, denunțând un “masacru”.

 

Imaginile difuzate la televiziunea arabă arată corturile din tabăra protestatarilor incendiate, în timp ce manifestanții fug îngroziți. De asemenea, există informații că protestatarii au fost atacați cu focuri de arme, în jurul taberei lor din fața ministerului Apărării.

 

 

“Potrivit primelor date, numărul protestatarilor uciși în masacrul săvârșit în Khartoum a crescut la 13”, a scris pe Twitter “Forțele de libertate și schimbare”, o coaliție ale forțelor de opoziție care au condus protestul, anunțând sfârșitul a negocierilor în curs cu consiliul militar de guvernământ din Khartoum.

 

Te-ar putea interesa și Pretextul pentru care o mama si-a obligat copilul de 11 luni sa fumeze

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.