Masacru în Oklahoma, 5 copii și un adult au fost uciși în casă

Masacru într-o casă din Muskogee, în statul Oklahoma, în SUA, unde o familie întreagă, 5 copii și un adult a fost împușcată în interiorul casei lor. Episodul sângeros a avut loc în noaptea dintre luni și marți când un bărbat a deschis focul asupra minorilor și adultului, provocând un masacru. Polițiștii s-au repezit la fața locului, în jurul orei 1.30 dimineața, în urma unui apel de urgență din partea vecinilor victimelor alarmați de zgomotul împușcăturilor. Când prima mașină a ajuns la fața locului, agenții au văzut traversat o persoană care fugea cu o armă în mână, dar nu au putut să-l oprească imediat, relatează NYP

Odată ajunși în casă, polițiștii au găsit corpurile neînsuflețite ale celor patru copii și un bărbat într-un lac de sânge în timp ce o femeie și un alt copil au fost grav răniți, dar încă în viață. Cei doi au fost transportați imediat la spitalul din Tulsa cu ajutorul elicopterului, dar, din păcate, micuțul nu a supraviețuit: a murit în spital, în ciuda încercărilor medicilor de a-i salva viața.

Citește și O porțiune mare a unei autostrăzi din California s-a prăbușit în ocean: imagini cumplite

Bărbatul care a fugea înarmat a fost oprit și arestat . Este vorba de Jarron Deajon Pridgeon, un tânăr de 25 de ani care locuia în aceeași casă cu victimele și era înrudit cu ele. “Nu credem că a fost un atac aleatoriu, dar deocamdată nu avem detalii cu privire la motivul pentru care masacrul sau ce s-a întâmplat exact” a explicat purtătorul de cuvânt al poliției locale. Pridgeon fusese deja arestat în trecut și acuzat de agresiuni după ce a aruncat o bucată mare de beton într-o femeie pe 3 februarie 2019. În iunie 2019, un judecător a ordonat evaluarea unui expert în sănătate mintală pentru a stabili dacă Pridgeon „are o boală mintală”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.