Masacru în Nigeria: 43 de fermieri sacrificați de Boko Haram în Borno

Cel puțin 43 de fermieri au fost uciși de presupuși jihadiști Boko Haram  într-un câmp nu departe de Maiduguri, capitala statului Borno din nord-estul Nigeriei.

Citește și Germania extinde restricțiile până la începutul lunii ianuarie

“Am găsit 43 de cadavre fără viață, toate sacrificate și șase persoane grav rănite“, a declarat Babakura Kolo, liderii unui grup de autoapărare. Bilanțul victimelor a fost confirmat și de un alt milițian.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.