Masacru în Mexic: 42 de persoane au murit după ce au băut alcool contrafăcut la o înmormântare

Numai puțin de 42 de persoane și-au pierdut viața marți, după ce au băut alcool contrafăcut în timpul unui priveghi în statul Puebla, centrul Mexicului, potrivit unui nou raport actualizat de autoritățile locale. Alte unsprezece persoane sunt în stare gravă la spital și se luptă între viață și moarte, a declarat municipalitatea Chiconcuautla, la 200 de kilometri nord-est de Mexico City, unde au fost identificate marea majoritate a cazurilor de otrăvire. Autoritățile au confiscat aproximativ 200 de litri de alcool etilic, dar nu s-au făcut încă arestări.

Optzeci de persoane au participat la înmormântarea în timpul căreia s-a consumat alcool contrafăcut , a explicat un oficial al statului Puebla, David Mendez. Municipalitatea Chiconcuautla a cerut tuturor celor care au băut alcoolul toxic  și care au senzații de greață, vărsături sau dureri de cap să meargă imediat la cel mai apropiat spital. Potrivit autorităților, criza de sănătate provocată de pandemia Covid-19 a dus la lipsa diferitelor băuturi alcoolice, ceea ce a determinat unele persoane să consume alcool de origine suspectă sau să-și producă băuturi alcoolice fără respectarea minimelor criterii de siguranță.

O asistentă cu Coronavirus a murit în timpul unei cezariene: nou-născutul a fost salvat

Sarcina autorităților mexicane va fi acum de a analiza alcoolul ingerat și de a stabili originea acestuia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.