Masacru în familie: ucide părinții și sora fostei iubite și răpește fiul de 2 ani

Și-a răpit fiul în vârstă de doi ani după ce a ucis părinții și sora fostei sale iubite.  S-a întâmplat într-o casă din Bulevardul Moreland din județul Bibb, Georgia, marți, în jurul orei 21:22. Bărbatul Cesare Zamien Lamar Crockett Jr. a avut o discuție cu mama fiului său în vârstă de 30 de ani, Jamila Augustine, iar în toiul scandalului, potrivit anchetatorilor, a scos o armă și a tras mai multe focuri de armă ucigându-i pe sora și pe părinții ei sora tinerei . Victimele sunt James Samuel, 69 de ani, Janet Samuel, 67 de ani și Lechasta Childs 47.

După ce a comis masacrul, Crockett și-a luat fiul în vârstă de doi an și a fugit cu un autovehicul  cupe negru Pontiac G5 din 2007. Potrivit anchetatorului, acesta ar putea fi direcționat spre Florida sau California. După răpire, Biroul de Investigații din Georgia a activat un avertisment numit apelul lui Levi, un sistem de alarmă folosit de agențiile de ordine pentru a comunica în mod eficient dispariția unui copil la radio și TV, înainte ca copilul să fie rănit.

Crimă-sinucidere în Anglia: un bărbat și-a ucis soția, cele două fiice și câinele după care s-a sinucis

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.