Masacru în familie: și-a ucis soția și fiica de trei ani și a încercat să se sinucidă

Și-a ucis soția și fiica de trei ani , apoi a încercat să se sinucidă  dar a fost oprit la timp de poliție. Acum, un tânăr de 27 de ani este internat în spital în stare de arest.

O altă dramă de familie a avut loc aseară într-un apartament din Esplugues de Llobregat , nu departe de Barcelona . După cum relatează El Pais bărbatul, un spaniol de 27 de ani, și-a ucis mai întâi  soția de 28 de  ani și apoi fiica de numai 3 ani după care a încercat să se sinucidă.  Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost oprit de poliția catalană și transportat cu răni superficiale la spital.

Citește și O mămică româncă a murit imediat după ce a născut într-un spital din Marea Britanie: ce nu au făcut medicii

Surse judiciare au confirmat că în familie nu au existat plângeri de violență în familie între tânărul de 27 de ani și soția sa, dar se păstrează confidențialitatea maximă în această privință. Quim Torra, președintele Cataloniei, a comentat episodul trist: „O dramă care provoacă groază și indignare, trebuie să facem ceva pentru a opri acest fenomen grav. În doar șase zile ne confruntăm deja cu două victime ale violenței de acest gen ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.