Masacru in familie: si-a omorat tatal si fratele si a ranit-o pe mama lui. Alte doua persoane au murit

Masacru in familie: si-a omorat tatal si fratele si a ranit-o pe mama lui. Alte doua persoane au murit

Un bărbat de 26 de ani din Los Angeles a deschis focul noaptea trecută în casa familiei sale, omorându-l pe tatăl și pe fratele lui și rănind-o pe mama sa. Apoi a fugit și, într-o benzinărie unde a ucis o altă femeie și un bărbat care călătorea într-un autobuz. Poliția, a reușit să-l identifice și să-l aresteze pe criminal. El se numește Jerry Dean Zaragoza. Poliția investighează motivele crimelor.

 

“Evaluăm situația, întrebăm martorii, dar nu am obținut încă un răspuns concret”, a declarat căpitanul William Hayes de la echipa de omucidere a Departamentului de Poliție din Los Angeles. Conform primelor reconstrucții, crimele  au început în casa familiei sale  din Parcul Conoga.

 

Se pare că ucigașul o cunoștea pe femeia pe care a ucis-o la distribuitorul din North Hollywood, unde a rănit un alt bărbat. Apoi ar încerca să jefuiască un bancomat și să deschidă focul într-un autobuz la o stație în Van Nuys, ucigând un alt bărbat.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Fosta iubita se casatoreste, el se spanzura live pe Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.