Masacru în familie: o mamă și-a ucis cei trei copii, după care s-a sinucis

Tragedia s-a procdus marți într-o casă din Deer Park, Texas. Femeia, Ashley Auzenne, avea treizeci și nouă de ani și cu o săptămână înainte de masacru divorțase de soțul ei

O femeie de 39 de ani a fost găsită moartă în locuința sa împreună cu cei trei copii ai ei, în vârstă de șapte, nouă și unsprezece ani. Potrivit poliției și legistului, acesta ar fi un caz de omor-sinucidere . Mama Ashley Auzenne ar fi folosit o armă pentru a-și ucide cei trei copii și apoi pentru a-și lua propria viață.

Cele patru trupuri fără viață au fost găsite marți în Deer Park. Cei trei băieți se numeau Parrish, unsprezece ani, Eleanor nouă ani și Lincoln șapte ani. Potrivit mass-mediei americane, anchetatorii au spus că cadavrele au fost descoperite în diferite părți ale casei. În casă s-a găsit și arma, aceea cu care femeia pe Facebook luptat pentru a pune capăt folosirii armelor în Statele Unite .

Spania, în 5 au abuzat de o tânără de 14 ani. Pentru judecători, nu este viol: „A consumat alcool și droguri”

Autoritățile locale nu ar avea nicio îndoială cu privire la dinamica incidentului: este o crimă sinucigașă pentru care poliția nu caută niciun suspect. Tragedia s-a întâmplat la doar o săptămână după divorțul lui Ashley de soțul ei și tatăl copiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.