Masacru în Burkina Faso, un autobuz cu studenți a sărit în aer : 14 morți

Cel puțin 14 civili, majoritatea studenți, au murit în urma unei explozii a unei bombe  în nord-vestul orașului Burkina Faso, relatează AFP citând sursele de securitate.

Citește și Prețul războiului din Siria: doar în luna decembrie 65 de copii au murit în atacurile cu bombe

“Un vehicul de transport în comun a explodat azi dimineață după ce a trecut cu roata pe o bombă artizanală pe ruta Toeni-Tougan, la granița cu Mali. Bilanțul provizoriu este de 14 morți și patru răniți grav, Majoritatea victimelor sunt studenți (de la un colegiu) care se întorceau din vacanța de sfârșit de an petrecută cu familiile lor ”, a relatat sursa sus menționată.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.