Masacru în Afganistan: șapte copii au murit într-o explozie provocată de o mină în Helmand

Afganistan, cel puțin 8 decese pe mină în Helmand: 7 sunt copii . “Șapte copii au murit într-o explozie provocată de o mină din provincia Helmand”, în Afganistan. Infromația cu privire la accidentul care a avut loc astăzi în Nahr-e-Saraj a fost distribuită pe contul Twitter Unama, misiunea ONU în Afganistan.

Este vorba despre „patru băieți, trei fete și șoferul” care se aflau într-un camion. UNAMA “, în luna martie a raportat 180 de decese prin rândul civililor. Talibanii trebuie să înceteze utilizarea minelor. Încetarea focului din Afganistan ar opri masacrul și ar ajuta la combaterea coronavirusului”, scrie pe  Twetter  Unama.

Coronavirus, tragedie în Portugalia: 30 de copii au fost internați în stare gravă la spital

Alte două persoane au fost rănite și transportate  la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției locale, Mohammad Zaman Hamdard, în vehicol se mai aflu două persoane,  un bărbat și o femeie care și-au pierdut viața în timpul exploziei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.