Masacru de urși în SUA, 62 de urși uciși cu arcuri și săgeți într-o singură zi

Masacru de urși în SUA unde, în doar 24 de ore, 62 de exemplare de urși negri au fost uciși de vânători în primele zile de vânătoare din New Jersey. Este o practică controversată care are loc în fiecare an în statul american în care vânătorii înarmați cu arcuri și săgeți profesionale vânează urși luându-se la întrecere cine îl ucide pe cel mai mare. Un total de 315 de urși negri au fost uciși anul trecut în sezonul de vânătoare, care a durat o săptămână.

Citește și Vor să-și înregistreze copilul cu numele de Lucifer. Primăria zice, nu: izbucnește scandalul

Vânătoarea de urși din New Jersey a fost reluată în 2003, după ce a fost interzisă de zeci de ani în care a fost distrusă aproape întreaga populație de urși în anii 1970. Conform regulilor statului vânătorii pot folosi arcuri și săgeți până miercuri iar de joi până sâmbătă pot folosi arme de foc. Un al doilea sezon se va deschide pe 7 decembrie. Vânătorii spun că uciderea anuală a urșilor este cel mai bun mod de a controla populația de urși și de a-i proteja.

Oficialii statului din corpul faunei sălbatice au avertizat că interzicerea vânătorii ar putea însemna să se dubleze populația statului de urși în doar patru ani. Guvernatorul New Jersey, Phil Murphy, se numără printre cei care se opun vânătorii și a impus interzicerea vânătorii pe terenuri publice anunțând un plan de interzicere totală a vânătorii de urși în viitor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.