Maryanne și Tommy, cuplul cu sindromul Down au sărbătorit 22 de ani de căsătorie

Unele prejudecăți consideră că persoanele cu sindrom Down nu pot avea grijă de ele, așa cum fac alte alte persoane. Într-un cuplu, de exemplu, ambii soți trebuie să se sprijine unul pe celălalt. De fapt, căsătoria necesită dragoste și atenție pentru a funcționa. Un cuplu  cu sindrom Down  au sărbătorit 22 de ani de căsătorie în 2017 !

În zilele noastre, menținerea în viață a unei căsnicii este din ce în ce mai dificilă.

 

De foarte multe ori, de fapt, aflăm din ziare despre divorțuri, trădări și povești ascunse. Un excelent exemplu de dragoste și încredere este cel al Maryanne și Tommy Pilling, cuplul cu sindrom Down care a sărbătorit 22 de ani de căsătorie în 2017. În ciuda dificultăților cu care orice cuplul se confruntă în fiecare zi, cei doi nu s-au oprit niciodată să credeadă în dragostea lor. Cuplul s-a căsătorit în urmă cu două decenii într-o biserică Essex din Regatul Unit: unirea lor a provocat însă multe discuții. Oamenii credeau că relația lor va fi de scurtă durată și că cei doi nu ar putea trăi împreună: Maryanne și Tommy, însă, s-au dovedit altfel. Viața lor matrimonială este ca toate altele normale. Locuiesc într-o casă din Regatul Unit. Cei doi trăiesc independent și nu au nevoie de niciun ajutor.

Revoltător! Copii puși să facă mătănii la un festival: ”cine nu rezistă să ia pampers” / Video

Maryanne și Tommy s-au cunoscut în 1991. După un an și jumătate au decis să se căsătorească.  Cei doi au declarat pentru The Independent că nu se vor certa niciodată și  se vor comporta ca cei mai buni prieteni. Sora Maryannei a spus: „Maryanne visa să fie mireasă și să se îmbrace în alb încă de când era copil ”

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.